Speciální krmivo pro kočky

22.11.2010 23:18

Krmiva HILL´s Oral a PURINA Urinaly a Hairball

Vážení a milý chovatelé kočiček. V poslední době se na mně hodně z vás obrací z dotazem, zda bych nemohla obnovit prodej speciálních krmiv, tzv. křupinek (jak jsme si je láskyplně nazvali). 

Krmiva HILL´s Oral a PURINA Urinaly a Hairball budou od července k doptání v prodejně galanterie (ve stejném domě, hned vedle bývalé prodejny krmiv).

Science Plan™ Feline Oral Care Adult 
Péče o dutinu ústní dospělých koček 
Pro dospělé kočky, pomáhá snižovat akumulaci dentálního plaku, zbarvení zubů a zubního kamene, snižuje zápach z dutiny ústní

PURINA Cat Chow Urinaly 

Krmivo napomáhající udržovat nízkou hladinu pH moči a nízký obsah hořčíku v organismu koček, a zároveň zachovává dostatečný obsah esenciálních minerálů a živin. Zaměřuje se na eliminaci nadměrného okyselení nebo naopak alkanizace moči, což je nejčastější příčinou vzniku ledvinových kamenů. Současně zajišťuje stálý přísun kompletní a vyvážené výživy pro dospělé kočky.

PURINA Cat Chow Hairball 

Krmivo bohaté na přírodní vlákninu, které napomáhá trávicímu ústrojí zpracovat a vylučovat smotky chlupů, a zároveň poskytovat dospělé kočce kompletní a vyváženou výživu.

 

 

Zpět

Speciální krmivo pro kočky

/album/specialni-krmivo-pro-kocky/a1-jpg1/ /album/specialni-krmivo-pro-kocky/a2-jpg1/ /album/specialni-krmivo-pro-kocky/a3-jpg1/